Vezi cum poti si tu sa faci bani pe internet in 2019

CASTIGA BANI PE INTERNETCe sunt criptomonedele ?

Criptomonedă sau criptovalută (din engleză CryptoCurrency ) este un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată, (ex: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin,Dogecoin.

Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale

In prezent exista pe piata aproximativ 1600 de criptomonezi, dar cea mai cunoscuta si valoroasa ramane bitcoin. Astefel in prezent tot mai multe locatii incep sa accepte si plata in criptomonedeCum poti sa castigi criptomonede?

            Exista mai multe metode de a obtine aceste criptomonede, in principiu poti pur si simplu sa le cumperi, sa minezi dupa ele, sau sa fi platit in loc de bani reali in criptomonede.

           Cumpararea acestora e un fel de investitie, de exemplu la incepurile bitcon o persoana care a cumparat de 30 de dolari, 4 ani mai tarziu sa trezit ca ceea ce a cumparat cu 30 de dolari valoreaza 800 000 de dolari.

           Apoi poti sa minezi , nu o sa te apuci tu sa sapi in curte dupa criptomonede, totul se face pe calculator, doar ca e foarte costisitor , ai nevoie de echipamente, cunostinte in domeniu, si multe altele.  Si acest lucru poate fi profitabil sau nu.

Mai ramane varianta prin care esti platit in criptomonede, fara indoiala ce mai simpla metoda de a castiga criptomode , Mai jos iti prezentem metodele prin care si tu poti castiga criptomonede fara sa risti nici un bani din buzunar

Obtine electroneum cu telefonul tau


Una din cele mai simple metode de a castiga criptomonede electroneum, tot ce tebuie e doar sa iti instalezi pe telefon o aplicatie din play store sau app store, creeezi un cont si gata incepi sa castigi .