FACI-BANI.RO
Cu noi faci bani pe internet!
 
                                                                               
 
   Vezi cum poti sa faci bani      faci bani pe internet cu neobux
 
  
 Faci bani  pe net cu neobux
 - poti castiga mii de dolari lunar
 - pana la 0.02$ pe click
 - vezi descrierea completa aici.
 
 Faci bani pe net cu Clixsense
 - poti castiga mii de euro lunar
- ai nevoie de 10 minute pe zi
- vezi descrierea completa aici.
 
 
 
 
Vezi cum poti sa faci bani pe net cu 24option
 Inscriete pe site de mai sus si primesti 100 de dolari in contul tau paypal din partea nostra.
 
 
 
 Resurse utile
banicacalau.blogspot.com Vezi cum poti sa faci bani pe internet fara investitie.
 
> dolaripenet.com - Metode simple prin care poti sa castigi bani pe net
 
> galeata-cu-bani.weebly.com - Cum sa faci bani cu galeata pe internet
 
 
 
 Parteneri
          

    Castiga bani pe internet fara investitie cu Neobux
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani de pe internet fara sa investesti nici un BAN ?
Atunci ai ajuns in locul potrivit.
 
Neobux este un program tip payd to clik adica esti platit pentru a da clikuri si a vizualiza reclame care dureza intre 5 si 30 de secunde.

Bani pe net castigati cu neobux. Valoarea se actualizeaza automat.
 
Pe Neobux faci bani pe net in timpul tau liber fara nici un fel de efort,  fara investitie si fara nici o bataie de cap. 
 
 
           Neobux este cunoscut in domeniu site-urilor PTC ca fiind primul site ce introduce sistemul de plata instant, iar apoi la  o scurta perioada urmand ca sa introduca si sistemul de inchiriat refferali. Ceea ce a adus la vremea repectiva adica in 2008 o noutate, membrii acestui site nemaifiind stresati de ideea cautarii  noi refferali.
 
 
Deci nu  e nici o surpriza ca acesta s-a mentinut la suprafata pana astazi si mai mult de atat a ajuns sa fie cel mai apreciat site de acest gen.
 
   Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a incepe sa castigi bani pe net cu neobux este dineteles deschiderea unui cont.    
Prentru deschiderea unui cont neobux puteti fie sa apasati AICI fie sa apasati pe una din reclame.
 
   Dupa deschiderea contului  tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe    butonul verde  '' View Advertisments'' pentru a incepe sa castigi   bani  pe internet.  O sa iti apara o lista cu reclame diponibile iar pentru fiecare reclama vazuta primesti banii in contul tau
 
Iata cum poti castiga bani pe net cu neobux
    
 
                 
                                                                                                                                            
   O sa observati  ca reclamele sunt aranjate pe culori :  mov verzi si potocalii.
  Toate reclamele iti aduc bani  dar cele portocalii sunt cel mai bine platite.
 
          Numarul reclamelor portocalii  este de 4-5 pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden, suma cu care esti platit fiind de 0.01$/reclama.
 
    Si totusi o sa te intrebi in cat timp o sa faci bani pe internet daca primesti 0.01$
$/reclama. Probabil nu o sa ajungi niciodata la suma minima ce poate fi retrasa adica 2 dolari. Ei bine nu e asa.
 
 Pentru a putea castiga bani pe net intr-un timp scurt si pentru a putea sa iti cresti  treptat valoarea banilor facuti pe net Neobux a introdus sitemul de inchiriat referali.
 
Sunt 2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.
 
Referalii inchiriati:
 
 Imediat ce ai adunat 0.60$ poti sa inchriezi pentru 30 de zile 3 referal. Iar pentru acestia nebux o sa iti dea un comision de 0.005$ (pentru membrii standar si 0.01$ pentru mebrii gold) pentru fiecare click facut de acestia.
 
 Referalii directii sunt prieteni sau persoane cunoscute  pe care  le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru NU este obligatoriu.
 
          Anul trecut pentru a venii in sprijinul celor care sunt la inceput Neobux a introdus  o posibilitate care te ajuta sa faci bani  pe net mult mai repede, numita "Mini jobs" .
 In acesta sectiune  castigi bani pe internet completand  formulare sau raspunzand la intrebari. Acestea sunt in  engleza. Daca nu va descurcati cu limba Engleza puteti sa folositi Google translate.
 
    Realizand sarcini " mini jobs"  poti sa inchiriezi  mai multi referali intr-un timp mult mai scurt, deci automa veniturile castigate online o sa creasca tot mai rapid odata cu numarul referalilor inchiriati.
Tot odata dispare si nevoia de a investii pentru a inchiria mai repede referali.

      Tot ce trebuie sa  faci pentru a castiga bani pe net cu mini jobs  e sa intri in contul tau neobux, si sa mergi la "offers" si selectezi "mini jobs" dupa cum se vede in imginea de mai jos
                                             
 Bani pe net. Castiga bani pe internet fara investitie.
 
 
    De retinut este ca neobux are  forum si  in limba romana  unde poti sa te informezi despre ce mai este nou, poti sa pui intrebari sau sa vezi ce strategii aplica altii, dovezi de plata
            
        Dupa ce ai inchiriat referali o sa castigi bani pe internet o pe  tot timpul zilei  de exemplu o sa castigi bani cand te uiti la televizor, o sa castigi bani cand dormi.

     Efortul  pe care trebuie sa-l faci pentru a castiga banii acestia e sa-ti  dai clicurile pe reclame in fiecare zi. Nu dureaza mult , maxim 10 minute.

Să dăm un exemplu: Ai dat timp de două luni , zilnic, click pe câte 10 link-uri, deci ai câstigat 60×10=600 centi , adică 6$. Din cei 6$, 5$ ii poti investi, cumpărând 20 referrali pentru o lună, iar 1$ iti rămâne în cont.
Sa zicem  ca cei 20 referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, după doar o lună, vei câstiga de pe urma lor o sumă de 5×0.5x20x30=1500 centi, adică 15$ ! asta pemtru mebrii standard fara sa complectezi nici o sarcina de la mini jobs,  pe cand pentru membrii Golden se va dubla aceasta sumă. 
sau dacă ai avea 100 referrali, cu o media de 5 click-uri pe zi? 5×0.5x100x30=7500 centi, adică 75$ pe lună! cu doar 100 referrali !

  Te las pe tine sa iti imginezi cati bani poti sa castigi pe internet cu  cu 2000 de referali inchiriati. Acesta fiind numarul maxim de referali inchiriati pentru un mebru standard adica gratuit si toate acestea fara a scoate nici un ban din buzunar .

           La Neobux prima plata se poate cere prin Paypal sau Alertpay(Payza) de la 2$ in sus apoi de la 3$ si tot asa pana la 10$ , oprindu-se aici , deci  dupa ce ai incasat de 9 ori suma minima de plata o sa fie  de 10 $.

    Apasa pe banner pentru incriere.


            


Vezi dovezi de plata mai jos


 plata neobux februarie 2013


Director Web listare websiteuriLink Director WebWeb Director Director Web si Seo Director Web,Seo automat gratuit pentru siteul tauInscriere Catalog Web