Vezi cum poti si tu sa faci bani pe internet in 2019

CASTIGA BANI PE INTERNET

Aici ai topul metodelor prin care si tu poti faci bani pe internet fara investitie

      Iti reamintim ca    aceste metode  de a face bani pe internet prezentate pe acest site NU sunt jocuri de noroc  si nici nu au nici o legatura cu acestea. Singurele doaua lucruri de care aveti nevoie pentru a face bani pe internet cu aceste metode sunt 15 minute pana la ora pe zi ( in functie de cate metode folositi) si un calculator conectat  la internet pentru a putea castiga bani online.

Toate siteurile prezentate pe acesta pagina nu necesita investitie (decat daca se doreste acest lucru). Deci toate sunt gratuite.

Toate aceste metode au fost incercate de catre noi.

    Mai jos aveti topul programelor care nu au nevoie de investitie pentru a putea castiga bani pe internet.

Probabil cele mai simple metode prin care poti sa faci bani de acasa

        Metodele prin care poti sa castigi bani online pe aceste siteuri sunt din ce in ce mai variate , astfel ca poti sa alegi ce vrei sa faci, mai jos ai cateva din prncipalele metode prin care poti sa faci bani pe aceste siteuri

Faci bani pe internet cu Clixsense

  Acesta este unul din cele mai serioase site pe care se castiga bani pe internet. Castigi bani pe net din clickuri sau rezolvand diferite sarcini.
         Un site asemnator cu neobux cu mici diferente, cu vechime in domeniu de peste 6ani . Acest site iti ofera posibilitatea de a castiga bani pe internet  fara sa investeti bani.

            Pe  acest site ai mai multe  posibilitati de a castiga bani,  aici castigi bani din clik-uri  sarcini, oferte, vizualiarea de clipuri video, raspunsuri la intrebari simple, cu ajutorul prietenilor tai si multe altele.

           Aici primesti pana la 0,02 dolari pentru fiecare click, mai castigi bani pe net din sarcini usoare dar foarte bine platie,

           Acesta este un alt site cu milioane de utilizatori fericiti, 
cu ajutorul caruia si tu poti sa faci bani pe internet in 2018. Acest site face platile in fiecare zi de luni si vineri.Castiga bani pe internet cu neobux

Neobux este cel  mai bun site din categoria PTC.  Aici esti platit pentru a da clikuri si nu numai.
       Cu siguranta una din cele mai apreciate modalitati de a face bani pe internet fara nici un fel de investitie,  aici Nu trebuie sa te chinui sa vinzi nimic, neobux te plateste pentru fiecare click.
       Daca ai zece minute pe zi libere si un calculator conectat la internet, atunci  poti sa castigi si tu bani pe internet cu acest program. 
            Posibilitatiile de a face bani pe internet cu acest site sunt practic nelimitate, exista pe internet dovezi de plata de zeci de mii de dolari, e adevarat ca nu vei castiga de la inceput  aceste sume dar o data cu trecerea timpului si  cu experinta castigata vei reusi sa castigi mai mult decat un salariu din romania, lunar pentru doar 10 minute petrcute in fata calculatorului.
           Exista foarte multe persoane care iti vor spune ca nu poti sa faci bani pe internet din clikuri, dar noi suntem aici sa ii contrazicem si sa va spunem ca se poate. Nu suntem singuri care au castigat si care castiga bani pe internet cu acest site, exista milioane de utilizatori a acestui site care sunt platiti in fiecare zi. Plata se face instant. 

        Acesta este unu din cele mai vechi si mai serioase siteuri de acest gen,  aici faci bani pe net din clickuri, din direferite sarcini foarte usoare si tot odata foarte bine platite.
       Daca esti curios despre ce este vorba sau iti doresti sa incepi si tu sa faci bani pe net cu acest site apasa pe unul din butoanele de mai jos.Bani online cu neobux

 • Pana la $0.01 Per Click
 • Pana la $0.01 Per R/Click
 • Plata la minim $2 

Bani pe net cu Clixsense

 • Pana la $0.02 Per Click
 • Pana la $0.01 Per R/Click
 • Plata la minim $6

faci bani de acasa cu ojooo

 • This is a text box.
 • This is a text box.
 • This is a text box.

Bani online cu Fanslave

 • Pana la $0.01 Per Click
 • Pana la $0.01 Per R/Click
 • Plata la minim $2 

Bani pe net cu Clixsense

 • Pana la $0.02 Per Click
 • Pana la $0.01 Per R/Click
 • Plata la minim $6

faci bani de acasa cu ojooo

 • This is a text box.
 • This is a text box.
 • This is a text box.
Neobux
Pana la $0.01 Per Click
Pana la $0.01 Per R/Click
Plata la minim  $2
Plata instant

Clixsense
Pana la $0.02 Per Click
Pana la $0.01 Per R/Click
Plata la minim  $6
Plata instantcliquesteria

- Pana la $0.04 Per Click
- Pana la $0.025 Per Referral Click
- Plata la minim $5.00